LOGO LGDPDLW

nowe logotypy„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”,
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
"Europejski Fundusz Morski i Rybacki",
Instytucja Zarządzająca PO Rybactwo i Morze 2014-2020 - Minister Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej.
Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność (LSR), w tym realizację Planu Komunikacji,
współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej
w ramach działania 19 „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER” objętego
Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020 w zakresie poddziałania 19.4 „Wsparcie na rzecz kosztów bieżących i aktywizacji”.
Przewidywane wyniki operacji: postęp finansowy we wdrażaniu operacji w ramach LSR.

czaplinek n

czlopa n

drawno n

drawsko n

kalisz n

miroslawiec n

ostrowice n

tuczno n

g walcz

wierzchowo n

zlocieniec n

pow walcz n

pow drawski

Polskie Trasy

Przewodnik turystyczny na urządzenia mobilne.

Zapytania ofertowe

Zapytania ofertowe Stowarzyszenia Partnerstwo Drawy z Liderem Wałeckim

Nabory wniosków

Aktualnie trwające nabory wniosków

Ocena Wniosków

Aplikacja do elektronicznej oceny wniosków.

środa, 07 marca 2018 10:22

Wyniki wyboru na stanowiska pracy w biurze LGD

Napisał

W dniu 6 marca 2018 r. trzyosobowa Komisja dokonała wyboru pracowników na wolne stanowiska w Biurze LGD: specjalisty ds. finansów i spraw administracyjno-biurowych i specjalisty ds. projektów realizowanych przez LGD.

W konkursie otwartym na stanowisko specjalisty ds. finansów i spraw administracyjnych-biurowych wpłynęła jedna oferta na to stanowisko. W konkursie otwartym na stanowisko specjalisty ds. projektów realizowanych przez LGD wpłynęły 4 oferty. Członkowie Komisji, po zapozananiu się i analizie dokumentów aplikacyjnych, złożonych przez poszczególnych kandydatów przeprowadzili z każdym z kandydatów rozmowę kwalifikacyjną. Po przeprowadzonych rozmowach kwalifikacyjnych i głosowaniu na stanowisko specjalisty ds. finansów i spraw administracyjno-biurowych została wybrana Pani Małgorzata Chromińska, natomiast na stanowisko specjalisty ds. projektów Pan Daniel Puchalski.

Czytany 538 razy Ostatnio zmieniany piątek, 09 marca 2018 10:49

Nasi partnerzy